Placeholder
NATJECATELJSKA SEZONA 2021/2022 
16. travnja 2022., 10:00
NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA
1 - 5
NA MEĐIMURJE Čakovec
POČETNICI U8

Izvješće

 

U ligi za prvaka naši nogometaši kategorije U8 poraženi su od ekipe NŠ Međimurje rezultatom 5:1. Rezultat utakmice definitivno ne dogovara opisu utakmice jer su naši dečki 10 minuta do kraja utakmice imali aktivan rezultat 1:1.
Nogometaši NŠ Međimurje imaju kvalitetu ali i veći izbor rotacije  - zamjene igrača što je i nakraju donijelo prevagu  jer naši motivirani nogometaši nisu mogli izdržati visoki ritam igre do kraja utakmice te su u zadnjih deset minuta utakmice dobili četiri gola. U prvom poluvremenu izjednačena igra sa malo prilika na obje strane. NŠ Međimurje dolazi u vodstvo odmah na početku utakmice našim nesretnim autogolom. Međutim to nije poremetilo ritam ni koncentraciju naših nogometaša i oni dalje motivirano i disciplinirano igraju s naglaskom na čvrstu obranu i kontranapade. Nažalost ozlijedio nam se naš odličan golman Karlo Piknjač pa na gol umjesto njega ide Edo Novak , koji isto brani odlično . Poluvrijeme ipak završava vodstvom NŠ Međimurja 1:0 . U drugom poluvremenu identična taktika, slična igra , motivirano s obje strane, s time da uspijevamo izjednačiti rezultat na:1:1 golom iz slobodnog udarca Doriana Tizaj .
Nakon tog rezultata obje se ekipe igraju otvorenije s nekoliko izglednih prilika ali nažalost bez golova. Tada u drugoj polovici drugog poluvremena ostajemo bez "goriva" , nažalost pada koncentracija, ponestaje snage kod naših dečki te igra u obrani nije više čvrsta i kompaktna ali ni u napadu nismo više opasni tak da se igra na naš gol Nažalost u takvim uvjetima igre dobivamo četiri gola. Ovo je bila odlična utakmica u kojoj su naši naši igrači naučili koliko je bitan odnos i pozitivan stav prema treningu i utakmici.

Trener : Neven Kreslin, prof.

Lineup

Ime GLS Kartoni
1
2
3
4
5
6 1
7
8
9
10