Placeholder
NATJECATELJSKA SEZONA 2021/2022 
14. svibnja 2022., 11:00
NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA
3 - 3
NŠ DONJE MEĐIMURJE
POČETNICI U8

Izvješće

 

Odlična utakmica u kojoj su naši igrači dokazali kako se sa maksimalnim zalaganjem svih igrača  i taktičkom disciplinom može kvalitetno nadigravati sa ekipama koje su fizički nadmoćnije .
U 13.minuti Nino Hajdinjak nakon odlično odigrane akcije dovodi našu ekipu u vodstvo 1:0 preciznim udarcem. Slijedi pritisak igrača D.Međimurja ali iz odličnog kontranapada Dorian Tizaj u 21.minuti lijepim pogotkom povisuje vodstvo na 2 :0 . Potkraj prvog poluvremena igrači NŠ D.Međimurje ipak smanjuju vodstvo na 2:1. Tim rezultatom završava prvo poluvrijeme.
U drugom poluvremenu unatoč velikoj vrućini obje ekipe igraju vrlo borbeno i motivirano. Igrači NŠ D.Međimurja izjednačuju rezultat na 2:2 neobranjivim udarcem iz daljine gdje se lopta nesretno odbila od stative u našeg igrača i završila u našem golu. To nije nimalo omelo naše igrače , već i dalje igraju borbeno. Igrajući vrlo kvalitetno u obrani odgovaramo protivnicima trećim zgoditkom nakon što je Dorian Tizaj lukavo iskoristio  veliku pogrešku obrane nogometaša D.Međimurja.i postigao svoj drugi gol na utakmici. Nakon našeg trećeg gola počelo se igrati samo dugim loptama gdje su golmani imali glavne uloge. U takvoj napetoj igri popušta koncentracija naših mladih igrača te igrači D.Međimurja uspijevaju postići treći zgoditak .
Utakmica završava rezultatom 3;:3 . Iako smo vodili velikim dijelom utakmice moramo biti zadovoljni rezultatom jer smo u samoj utakmici ostvarili ciljeve koje si je momčad postavila a bitniji su od rezultata za ovu dobnu skupinu nogometaša.  Igrali smo aktivnu obranu u kojoj je ključna bila međusobna komunikacija naših igrača koja je rezultirala pravilnim kretanjem u obrani u odnosu prema protivničkim igračima ali i položaju lopte. Nakon osvojene lopte pokušavali smo reducirati fizičku nadmoć protivničkih igrača kontranapadima preko krilnih pozicija izbjegavajući duele u sredini terena. To je vrlo važno za igrače mlađih dobnih kategorija. Zatim svi igrači su dali svoj osobni maksimum bez obzira na minutažu provedenu na terenu ali i činjenicu da li su započeli utakmicu ili su ulazili kao zamjene.

 

Trener : Neven Kreslin, prof.

Lineup

Ime GLS Kartoni
1
2
3
4 1
5
6
7 2
8
9
10