Placeholder
NATJECATELJSKA SEZONA 2021/2022 
21. svibnja 2022., 12:15
NŠ DINAMO/ZELENKO
2 - 2
NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA
IGRALIŠTE NK DINAMO Palovec
LIMAČI U11

Izvješće

 

 

 

Zadnju gostujuću utakmicu ove sezone odigrali smo protiv ekipe  Zelenkija u Domašincu. Ekipa koja još nije upisala pobjedu, s do sada ostvarenim samo jednim bodom  od naše strane očekivala se pobjeda i tri boda. Po jako vrućem vremenu momci su odigrali dobru utakmicu, no s druge strane je bio protivnik motiviran da ostvari svoju prvu pobjedu te su igrali s više želje i htjenja. Nama u korist nije išla činjenica da nismo imali igrače za zamjenu, no unatoč tome igra je sasvim ravnopravna kroz cijelu utakmicu. Domaća ekipa je ta koje ja prva postigla zgoditak, i imala još dvi prigode koje Dominić odlično skida. S druge strane mi jalovo prijetimo slobodnim udarcima koje dosta loše izvode Bedić i Čurila. Zaprijetili smo i s nekoliko udaraca s kuta, no ne uspijevamo postići zgoditak, te je na poluvremenu rezultat 1-0 za ekipu Zelenkija.

U drugome poluvremenu radimo minimalne greške, no na jednu loptu kasnimo u kontri koju je domaća  ekipa dobro istrčala te smo u rezultatskom minusu od dva zgoditka. Igra se još 15 minuta u nastavku, i sve više vršimo pritisak na gol Zelenkija. Marin ima odličan udarac s daljine gdje je lopta odsjela na gredi. Rezultat smanjuje Bedić nakon dobro izvedenog kornera Cvrtnjaka , te se najbolje snalazi u gužvi. Iako već na odmaku snage zadnjih 5 minuta vršimo stalni pritisak na domaću ekipa. Imamo nekoliko udaraca prema golu no ili su udarci preslabi pa domaći vratar brani ili obrana uspijeva na vrijeme blokirati. U zadnjoj minuti ipak uspijevamo postići zgoditak za izjednačenje. Duga ispucana lopta Dominića radi konfuziju u domaćoj obrani gdje loše reagira zadnji igrač obrane te promašuje loptu koja dolazi do Brodarića koji postiže zgoditak za izjednačenje i krajnji rezultat. Čestitke igračima za trud.

 

Nedostaju: Mihinjač Lukas, Lovrenčić Andrija,Ivan Fran Botić, Jakov Držanić, Matija Kocijan, Baranašić Šimun, Samuel Žvorc

 

Trener: Petar Ružić

Lineup

Ime GLS Kartoni
1
2
3
4
5
10 Bedić Karlo (c)
1
6
7 1
8
9
10