LIMAČI U11 MNS 
16. listopada 2022., 10:00
NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA
3 - 2
NŠ SVETI JURAJ NA BREGU
POMOĆNO IGRALIŠTE NK SPARTAK Mala Subotica
LIMAČI U11

Izvješće

 

U nedjelju 16.10. odigrano je 8.kolo nogometne lige Međimurskog nogometnog saveza na domaćem terenu u kojoj je naša ekipa U 11 ostvarila pobjedu protiv ekipe NŠ Sv.Juraj na Bregu.
Vrlo čvrsta utakmica u kojoj su naši igrači bili bolji  ali su vrlo teško došli do pobjede.
Gosti iz Sv.Jurja na Bregu su brzo poveli. Na samom početku utakmice preciznim udarcem sa lijeve strane. Gosti su igrali vrlo zatvoreno sa većinom igrača u obrani i taj blok je bilo jako teško probiti. Naša ekipa je imala poteškoće u završnicama ofanzivnih akcija, nisu bili dovoljno koncentrirani i brzopletim potezima iz većine odličnih prilika ne uspijevamo postići pogodak.
Gosti su nekoliko puta uspjeli  kontranapadima doći do našeg gola i svaki put je bilo vrlo opasno po naš gol. Na kraju prvog poluvremena ambicija, zalaganje i borbenost naše ekipe se isplatio te postižemo dva pogotka u kratkom periodu i poluvrijeme završavamo našim vodstvom 2 : 1.
U drugom poluvremenu  opet imamo terensku inicijativu ali bez konkretnih završnica. Gosti postižu izjednačujući pogodak desetak minuta prije kraja utakmice. Sama završnica utakmice je bila prilično neizvjesna  ali naši igrači hrabro i vrlo angažirano sa ciljem pobjede od prve minute utakmice postižu treći pobjednički pogodak i utakmica završava našom pobjedom sa konačnim rezultatom 3:2 za našu ekipu.

Trener : Neven Kreslin , prof.

Lineup

Ime GLS Kartoni
1
2
3
4
5
6
7 1
8
9 1
10 1
11
12
13
14
15
16
17
18