24. prosinca 2018.

ZAVRŠEN 7.BOŽIĆNI TURNIR NOGOMETNE ŠKOLE OPĆINE MALA SUBOTICA

Tri srebra za domaće ekipe te jedno 4.mjesto rezime nastupa naših ekipa.Kao da su sve ekipe čekale domaći turnir da bi se  pokazale u najboljem svijetlu... 

REZULTATI:

Početnici U8

 1. NŠ SLOGA ČAKOVEC
 2. NŠ MEĐIMURJE ČAKOVEC
 3. NŠ OMLADINAC/SLOBODA
 4. NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA

 

Limači U10

 1. NŠ SVETI MARTIN
 2. NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA
 3. NŠ SLOGA ČAKOVEC
 4. NŠ NOGOMETAŠ 13

Najbolji  strijelac: Jakov Zadravec(NŠO Mala Subotica)

Najbolji Golman: Cirkvenčić Vinko(NŠO Mala Subotica)

 

Ovaj vikend nastupili smo na turniru u našoj organizaciji u Maloj Subotici.Nastupili smo sa dvije ekipe,jedna ekipa bila je 2008.godište, a druga 2009.godište.Starija ekipa 2008.godište prošla je grupu kao prvoplasirana ekipa s osvojenih maksimalnih 9 bodova iz tri susreta. Mlađa ekipa 2009.godište prošla je u četvrtfinale kao druga najbolja treća momčad.Tako smo u četvrtfinalu igrali jedni protiv drugih,slavili su stariji sa 3:1.

U polufinalu 2008.godište odmjerilo je snage sa Slogom 1 te smo pojedom od 1:0 osigurali finale gdje nas je čekala ekipa iz Svetog Martina.

U finalu nažalost nismo imali sreće,izgubili smo na penale i tako osvojili odlično drugo mjesto.Čestitam mojim malim nogometašima na odličnoj igri,borbi i želji!

Bravo!

Rezultati i strijelci 2008. godište

NŠO Mala Subotica-Nogometaš 13 2:0

Jakov Zadravec,Marko Tomašek

NŠO Mala Subotica-Sveti Marko 5:0

Jakov Zadravec 4,Sven Mesarić

NŠO Mala Subotica-BAT 5:0

Jakov Zadravec 4,Sven Mesarić

Četvrtfinale

NŠO Mala Subotica 08-09 3:1

Borna Antonović 2,Jakov Zadravec

Polufinale

NŠO Mala Subotica-Sloga 1 1:0

Jakov Zadravec

Finale

NŠO Mala Subotica-Sv.Martin 0-0(0-2)

Rezultati i strijelci 2009. godište:

NŠO Mala Subotica-Dinamo/Zelenko 1:0

David Horvat

NŠO Mala Subotica-Rudar 1 0:2

NŠO Mala Subotica-Sloga 1 0:2

Četvrtfinale

NŠO Mala Subotica 08- NŠO MS 09 3:1

 

 

Mlađi Pioniri U12

 1. NK MLADOST KOMET
 2. NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA
 3. NŠ SLOGA ČAKOVEC
 4. NŠ SVETI JURAJ U TRNJU

Najbolji strijelac: Saša Kočet(Mladost Komet)

Najbolji golman: Benjamin Kovačić(Mladost Komet)

 

Pioniri U14

 1. NŠ MEĐIMUREC/SLOBODA
 2. NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA
 3. NŠ DINAMO/ZELENKO
 4. NŠ SLOGA ČAKOVEC

Najbolji strijelac: Hadeljan Petar (NŠO Mala Subotica)

Najbolji golman: Đuran Mateo (NŠ Međimurec/Sloboda)

 

 

U Petak 21.12.2018. U - 15 Pioniri igrali smo na našem Božićnom dvoranskom turniru. Igralo se u dvije grupe , tako smo u grupi " A " igrali sa godištem 2004 , a u grupi  " B " sa igračima 2005 godištem. U grupi " A " prvu utakmicu igrali smo sa ekipom  Varteks 1 i pobijedili sa 4 - 0. Ggolovima Vugrinec Noa 2 - Hadeljan P. 1 i Vlašić P. 1. Drugu utakmicu igrali smo sa Rudarom i pobijedili sa 1 - 0 . Gol je postigao Taradi S.  Treću utakmicu odigrali smo sa Slogom 2 i pobijedili sa 3 - 0 . Sva tri gola postigao je Hadeljan P. I posljednju utakmicu u grupi odigrali smo sa ekipom Međimurec-Sloboda u kojoj je završilo sa 1 - 1. Tako smo u grupnoj fazi završili na 1 mjestu i plasirali se u polufinale. Naša druga ekipa mlađa igrala je u grupi " B ", najprije sa ekipom Varteks 2 i izgubila sa 0 - 2. Drugu utakmicu odigrali smo sa ekipom Dinamo-Zelenko i izgubili sa 0 - 4. Treću utakmicu odigrali smo sa ekipom Mladost komet i izgubili sa 0 - 1. I posljednju utakmicu u grupi odigrali smo sa Slogom 1 i izgubili sa 0 - 2. U grupnoj fazi naša starija ekipa bila je dominantna u svojoj  " A " grupi , a mlađa ekipa dobro je odradila svoje utakmice u grupi " B " gdje je u igri falila kvalitetnija završnica i rezultat bi bio sigurno bolji.
U polufinalnoj utakmici naša A ekipa igrala je sa Slogom 1 i uvjerljivo pobijedila sa 5 - 2. Golovima Hadeljan P. 4 i Vugrinec Noa 1 gol. Tako smo se uvrstili u finale, gdje smo opet igrali sa ekipom Međimurec-Sloboda. U tvrdoj utakmici Međimurec-Sloboda je kaznio jednu našu slabu postavljenu obranu i postigao gol.Mi smo se naprosto izpromašivali i na kraju izgubili sa 0 - 1, i osvojili 2 mjesto. Uz drugo mjesto imali smo strijelca turnira a to je bio Hadeljan P.
Za našu " B " ekipu igrali su : Juras N. - Gazdek P. - Jančec G. - Hadeljan L. - Juras R. - Vugrinec Niko - Antonovič A. i Cirkvenčić F.
Za našu " A " ekipu koja je osvojila 2 mjesto igrali su: Taradi S. - Šegović L. - Blažona J. - Đurkin L. - Hadeljan P. - Vugrinec Noa - Vlašić P. i Dodlek K.
Trener : Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.