19. prosinca 2017.

ZAVRŠEN PRVI DIO 6.BOŽIĆNOG TURNIRA ZA MLAĐE UZRASTE

Preko 350 djece,malih nogometaša odmjerilo snage u dvorani Osnovne škole Tomaša Goričanca...

Prva dva od planiranih tri dana turnira završeni su i podijeljena su priznanja najboljim ekipama na 6.Božićnom turniru Nogometne škole Općine Mala Subotica.Subota 16.12.na rasporedu su bili Limači U10 te je na turniru igralo 12 ekipa među kojima i dvije momčadi NŠ Općine Mala Subotica - ekipa igrača 2007.godište te ekipa igrača 2008.godište..Nakon uzbudljivih utakmica kroz tri skupine dobili smo dvije polufinalne skupine gdje se razigravalo do konačnih utakmica za treće mjesto i finale.Nažalost, nijedna od naših ekipa nije se uspjela izboriti za pobjednički tron, iako je ekipa 07 bila jako blizu. Nakon uvjerljive tri pobjede ("Sv.Marko" 7-0, "For" 1-0, "Naprijed" 8-0), slijedi neugodan poraz od ekipe "Zelenko/Dinamo" 2 1-3 te pobjeda protiv ekipe "Zelenko/Dinamo" 1 3-0, što je bilo dostatno samo za borbu za 3.mjesto. I u toj utakmici zbilja nismo imali sportske sreće i znanja kako da svoje prilike i pogreške protivnika iskoristimo te smo na kraju poraženi od ekipe "Nogometaš 13" rezultatom 1-2 te ostali bez medalje. Ekipa 08 nije bila tako uspješna. Poklekli su već u natjecanju po grupama, osvojili su samo jedan bod("Sv.Marko" 2 1-1) i doživjeli dva poraza ("Zelenko/Dinamo" 1  0-1, "Međimurje/djevojčice  1-4) i na taj način u ranoj fazi završili natjecanje na turniru. Rezultatski možda nismo uspjeli no pristupom, igrom i zalaganjem svakako jesmo i moramo biti zadovoljni, pogotovo što se ekipe 07 tiče. Inače, 1.je mjesto osvojila ekipa NŠ "Zelenko/Dinamo" 2, koja je u finalu pobijedila NŠ "For" 2-1.NŠ Nogometaš 13 osvojio je 3.mjesto.

Ekipa 2007.:Tin Horvat, Ivan Bašek, Luka Juras, Moreno Drvenkar, Niko Hertl, Patrik Horvat, Tino Švenda.

Ekipa 2008.:Noa Kerovec, Vinko Cirkvenčić, David Žinić, Hrvoje Horvat, Marko Tomašek, Julian Horvat, Jakov Zadravec.

Obje je ekipe vodio trener Tomislav Podgorelec.

 

Drugog dana u nedjelju 17.12 na rasporedu od jutra su bili Mlađi Pioniri U12 gdje smo imali prijavljenih 10 ekipa od toga dvije naše ekipe 2006.i 2005. godište.Dvije skupine od po 5 momčadi razigravalo je do utakmica polufinala u koje su se plasirale NŠ Sveti Juraj na Bregu,NK Starigrad iz Koprivnice,NK Varaždin i NŠ Rudar Mursko Središće.Naše ekipe nisu uspjele proći skupine gdje je starija ekipa bila treća,a mlađi peti u skupini.Trud i zalaganje ovaj puta nije se naplatio u pravoj mjeri ali treba čestitati igračima na prikazanim igrama i nadati se nekom novom turniru da se osvoji koja medalja.Spomenimo da su četiri ekipe u završnici prikazale lijepe predstave te je neizvjesnost trajala do samoga kraja.U utakmici za treće mjesto ekipa iz Koprivnice Starigrad bila je bolja od Svetog Juraja na Bregu dok je finale pripalo ekipi NŠ Rudara iz Murskog Središća a drugo mjesto ekipi NK Varaždina.

 

 

Ekipa Mlađih Pionira U12: Taradi Samuel,Jačec Gabrijel,Taradi Matija,Kreslin Matej,Gazdek Petar,Švenda Deni,Horvat Tin,Jančec Niko,Cirkvenčić Florijan,Toplek Marko,Juras Roko,Švenda Tino,Vugrinec Niko

 

Trener:Stjepan Makar

 

Poslijepodne u nedjelju šećer dolazi na kraju,a to su bile ekipe Početnika U8. Skoro pa puna dvorana bila je svjedokom lijepih utakmica te trudu svake ekipe da pokuša osvojiti mjesto na postolju. Prijavljene su bile 9 ekipa od toga dvije naše jedna sačinjena od naših ženskih polaznica dok su dečki već ustaljeni u toj postavi.Djevojčicama je ovo bio prvi turnir protiv muških vršnjaka te su se pokazale kao tvrdi orah protivnicima te iz dvije utakmice izlaze kao neporažene ali opet dovoljno samo za 4.mjesto u skupini sa dva remija i dva poraza.Trud i zalaganje kao i vidljiv napredak naših djevojčica daje im poticaj za daljnji rad.Naša muška ekipa došla je do samoga kraja plasmanom u finale.Prije toga skupinu prolaze dvjema pobjedama NŠ Zelenko-Dinamo 1 1-0,NŠ Sveti Juraj na Bregu 2-0 i remi sa NŠ Rudar 0-0 te kao 1.u skupini idu na ekipu NŠ Zelenko-Dinamo 2. Nakon regularnog dijela ostaje bez golova i ide se u izvođenja šesteraca.Jedna obrana Rebernika i jedan gol Kocijana donosi nam finale.U finalu bolja je bila ekipa NK Mladost-Komet iz Preloga te nam ostavlja srebro što je odličan rezultat i zasluženo veselje za naše igrače i njihove roditelje u gledalištu koji su im bili velika podrška.

 

Pehare i medalje podijelili su načelnik Općine Mala Subotica g.Škvorc Valentino i zamjenik načelnika g.Lacković Mladen.

 

Početnici U8:

Rebernik Mateo,Horvat David,Barić Ivano,Kocijan Vito,Baranašić Abel,Juras Maksim,Gazdek Pavlo,Vilić Jakov,Plantak Roko,Horvat Fran,Sovar Gabrijel,Taradi Abel.Trener:  Podgorelec Tomislav

 

Ekipa Djevojčica:

Jurčec Ana,Živčec Mila,Goričanec Ana,Kerovec Anja,Srnec Magdalena,Marčec Helena,Grašić Ela,Taradi Janja,Cirkvenčić Paulina,Marčec Lena.Trener: Makar Stjepan

 

Turnir se nastavlja na 26.12.2017. kategorijama U14 i U16.

 

 

Na kraju zahvaljujemo svim ekipama na odazivu na 6.Božićni turnir Nogometne škole Općine Mala Subotica te se nadamo i u budućnosti na ovakvoj sportskoj suradnji.

Glavni pokrovitelji 6.Božićnog turnira bili su Općina Mala Subotica i O.Š Tomaša Goričanca te im ovim putem zahvaljujemo.Isto tako zahvala ide i roditeljima polaznika Nogometne škole koji su odradili ovaj turnir.

 

IZVRŠNI ODBOR NOGOMETNE ŠKOLE OPĆINE MALA SUBOTICA SVIM POLAZNICAMA I POLAZNICIMA TE SVIM ŽITELJIMA NAŠE OPĆINE PA I ŠIRE  ŽELI SRETAN BOŽIĆ!!

 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.