12. veljače 2018.

ZAVRŠENA SEZONA DVORANSKIH TURNIRA

Barem za naše ekipe za ovu zimsku sezonu 2017./2018. odigravanje malonogometnih turnira je završena priča. Limači ispali u četvrtfinalu,ostali rezultati koje su ekipe polučile na turniru u organizaciji NŠ Zelenko/Dinamo.....

 

NŠ "Zelenko/Dinamo", u dvorani je OŠ Podturen, domaćin dvodnevnog turnira za četiri mlađe dobne skupine. Početnici naš Nogometne škole sudjelovali su u subotu popodne na turniru, odigrali dobro no i nedovoljno dobro za prolaz u čevrtfinale. Kobna za našu momčad je bila, kao i obično, prva utakmica turnira koju smo odigrali slabo, bojažljivo i dekoncentrirano te smo doživjeli poraz 2-5 od austrijske ekipe SV "Gratwein-Strassengel"(golove su postigli Vito Kocijan i Abel Baranašić). U druga smo se dva dvoboja skupili, organizirali i odigrali ozbiljan nogomet. Pobijedili smo ekipu ŠN "Sveti Marko" 1-0 (Vito Kocijan) te remizirali s ŠN "Rudar" 0-0, u utakmici u kojoj nam je trebala pobjeda za prolaz. Ovako smo tijesno ispali i još jednom završili natjecanje u fazi po skupinama.

Igrali su: Pavlo Gazdek, Maksim Juras, David Horvat, Fran Horvat, Vito Kocijan, Abel Baranašić, Ivano Barić, Gabrijel Sovar, Jakov Vilić i Duje Domjanić. Trener:Tomislav Podgorelec.

 

 

U Subotu 10.2.2018. U - 12 Mlađi pioniri odigrali dobar turnir. Najprije u skupini igrali prvu utakmicu sa ŠN Sv. Juraj i uvjerljivo izgubili sa 0-4. Drugu utakmicu odigrali smo odlično i pobijedili sa 6-0 NK Mladost komet, na toj utakmici golove su postigli Vugrinec N. 2 - Švenda D.- Taradi M.- Juras R. i Cirkvenčić F. po 1 gol. Treću utakmicu u skupini igrali smo sa domaćinom NŠ Zelenko/Dinamo 2 i pobijedili golovima Juras R. i Taradi M. sa 2 - 0. Četvrtu utakmicu i to odlučujuću za prolaz u polufinalnu skupinu , jer trebala nam je samo pobjeda , odigrali smo odlično i pobijedili sa 1 - 0 golom Taradi M. NŠ Sloboda iz Varaždina.
U polufinalnoj skupini prvu utakmicu igrali smo sa prvim iz grupe "B" a to su bile cure iz NŠ Međimurje i odigrali smo 0 - 0. I drugu utakmicu koja nam je bila odlučujuća jer je igrala gol razlika, trebao nam je manji poraz od 2 gola razlike da bi igrali za treće mjesto,a igrali smo sa NŠ Sv. Martin i na žalost nismo uspjeli postići pogodak,već smo izgubili sa 0 - 2 i završili turnir.
Za NŠO MALA SUBOTICA igrali su : Taradi S. - Juras R. - Vugrinec N. - Švenda D. - Cirkvenčić F. - Taradi M. - Toplek M. - Jančec N.i Horvat A. ( Nedostao Jančec G. koji se nije opravdao).
Trener : Stjepan Makar
U Nedjelju 11.2.2018. pak su igrali U - 14 Pioniri koji su podbacili na ovom turniru , jer se  od njih više očekivalo. Prvu utakmicu odigrali smo sa NK Ivančica - Ivanec i igrali 1 - 1, gol je postigao Piškor P. Drugu utakmicu igrali smo sa NK Mladost komet i izgubili sa 1 - 3, jedini gol je postigao Horvat L.U trećoj odlučujućoj utakmici za prolaz u polufinale trebala nam je pobjeda od dva gola razlike igrali smo sa NŠ Omadinac / Sloboda na kraju završilo 0 - 0 iako je bilo i to par čistih gol šansi , na kraju smo završili turnir neuspješno.
Za NŠO MALA SUBOTICA igrali su : Krčmar M. - Obadić D. - Horvat L. - Piškor P. - Vugrinec N. - Hrgović E. - Vugrinec M. - Đurkin L. - Hadeljan P. - Blažona J. - Slaviček F. i Kovačić L. ( Nedostao Toplek M. neopravdano - razlog ....)
Trener : Stjepan Makar
Drugog dana "Zelenko cupa 2018." na teren su izašli Limači. Iako smo ispali u četvrtfinalu, odigrali smo odličan turnir i ostavili jako dobar dojam. U grupi smo ostvarili dvije pobjede, protiv ŠN "Sveti Marko" 4-0 (Tomašek 2, Švenda i Hertl) te 3-0 protiv ŠN "Zelenko/Dinamo " 2  (Hertl 2, Švenda) te odigrali neriješeno 2-2 protiv NŠ "Nogometaš 13" 2-2 (Švenda 2). Na kraju smo završili 2.u skupini zbog slabije gol-razlike od "Nogometaša 13". U razigravanju za čevrtfinale pobijedili smo 1-0 NK "Pušćine" 1-0, golom Tina Švende. No, u čevrtfinalu smo tijesno i nesretno poraženi 1-2 od ekipe ŠN "Sveti Martin"(gol Švende), koji su nas ipak dobili spretno, zasluženo, iskoristivši fizičku superiornost u odnosu na naše igrače. Usprkos ispadanju, možemo ustvrditi da smo igrali ozbiljan i kvalitetan nogomet te možemo biti s pravom i zadovoljni i ponosni na sve igrače.

Igrali su: Tin Horvat, Luka Juras, Moreno Drvenkar, Marko Tomašek, Patrik Horvat, Tino Švenda, Jakov Zadravec, Noa Kerovec. Trener:Tomislav Podgorelec.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.