25. lipnja 2021.

ZAVRŠNO DRUŽENJE (26.06.2021.)

Ove subote odradili smo završno druženje polaznika i njihovih roditelja....

 

Završno druženje povodom završetka natjecateljske sezone 2020./2021. odrađeno je prema planu i programu u cijelosti na zadovoljstvo(nadamo se ) svih onih polaznika te njihovih roditelja koji su prisustvovali istome. Ove godine po prvi puta pozvali smo i goste na ovaj završni događaj a to je bila Nogometna škola Međimurec/Sloboda čiji su se članovi rado odazvali na naš poziv te im još jednom ovim putem i zahvaljujemo.

Da ne bi ovo druženje prošlo bez sportskih događanja pobrinuli su se treneri škola pa su organizirali i prijateljske utakmice svih raspoloživih ekipa na terenima Spartak-a. Iskoristili smo ovaj trenutak da nagradimo sa medaljama našu najbolje plasiranu ekipu u svim ligama gdje smo se takmičili. Ove sezone to su bili Početnici U8 koji su osvojili treće mjesto na kraju prvenstva u svojoj skupini. Za završni štimung pobrinule su se mame polaznika koje su odigrale utakmicu sa svojom djecom. Veselja i radosti nije nedostajalo te se isto nastavilo do kasno u noć. Velika HVALA svima koji su bili dio ovoga događaja nakon dosta vremena te se iskreno nadamo što skorijoj reprizi. U nastavku donosimo komentare trenera na odigrane utakmice te nekoliko slikovnih zapisa.

 

 

PREDPOČETNICI (U7)
NŠO MALA SUBOTICA - ŠN MEĐIMUREC/SLOBODA   2-4 (1-3)
Završetak natjecateljske sezone obilježili su i oni najmlađi, Predpočetnici, koji se ove sezone nisu natjecali, već su kroz treninge i prijateljske utakmice stjecali vještina i znanja te iskustvo koje će im biti potrebno za novu sezonu  koja kreće na jesen. U ekipi igrača rođenih 2014.i 2015. godine vidjeli smo jako puno talenta, želje, požrtvovnosti koja će im itekako biti potrebna u daljnjem njihovom nogometnom razvoju. Protivnik je u subotnjoj utakmici bio ipak nešto bolji, možda u prosjeku i nešto stariji od naših igrača, no pristup naših igrača svakako može veseliti i ulijeva nadu da će s vremenom sve to skupa biti bolje i efikasnije. Imali smo promašeni kazneni udarac, nekoliko izrazitih prilika koje nismo iskoristili. S druge strane, gosti su većinu svojih prilika koje su imali iskoristili te su na taj način ipak zasluženo slavili s 2-4. Oba pogotka je za našu momčad postigao Karlo Gavez,a mogao je i treći da je bio nešto precizniji kod izvođenja kaznenog udarca.
Igrali su: Grga Kamenić, Borna Domjanić, Karlo Gavez, Viktor Švenda, Ivan Dodlek, Karlo Žvorc, Nik Drvenkar, Tin Horvat, Ilan Horvat, David Tkalec, Orin Ciglar i Dorijan Kocijan. Trener:Tomislav Podgorelec.
Nedostajali:Lovro Lehkec.
 

 

POČETNICI U8

Ove subote igrali smo završnu prijateljsku utakmicu protiv NŠ Međimurec/Sloboda.. Dečki su pomalo bojažljivo i bezvoljno krenuli u utakmicu, ali su ipak nakon jedne kontre uspjeli zabiti za vodstvo 1:0. Gol je postigao Ian Herman. Ubrzo su gosti izjednačili, nakon jednog nespretnog autogola naših igrača. Tada su gosti ubacili u brzinu više te su zabili dva gola, te je rezultat bio 3:1 za gostujuću ekipu. Sa 2 gola Doriana Tizaja, naša ekipa je došla do izjednačenja od 3:3, a na kraju poluvremena rezultat je bio 4:3 za gostujuću ekipu. Drugo poluvrijeme naša je ekipa odigrala znatno bolje nego nego prvo. Sa još 2 pogotka Doriana Tizaja te jednim gostujuće ekipe, rezultat je u konačnici bio 5:5. Rezultat naravno nije bio u prvom planu, ali ipak ostaje žal što u konačnici nismo došli do pobijede.

Naša ekipa je na kraju susreta primila medalje za osvojeno 3. Mjesto u Županijskoj ligi Početnika u sezoni 2020./2021.

Čestitke igračima na trudu i zalaganju te roditeljima na fantastičnoj podršci.

 

Igrači: Duje Domjanić, Karlo Piknjač, Ivano Horvat, Andrija Lovrenčić, Leon Kreslin, Ian Herman, Dorian Tizaj, Lukas Mihinjač, Šimun Baranašić, Gabriel Janković

Trener: Petar Božek

 
LIMAČI (U11):
Utakmica Limača protiv vršnjaka iz Dunjkovca, nažalost, nije odigrana jer se gosti nikako nisu mogli skupiti te se nisu ni pojavili. U takvim su okolnostima, igrači ekipe Limača odigrali međusobnu utakmicu, podijeljenu u dvije ekipe: Crveno-plavi i Žuti. Iako se radilo o trening-utakmici angažman i ozbiljnost bili su na jako zavidnoj razini. Igralo se lijepo, borbeno i efikasno. Bilo je golova s obje strane, no ovaj su put oni bili nevažni. Svi su igrači dali svoj maksimum i doprinos da na zadnjem okupljanju u ovoj sezoni ostave što bolji dojam.
 
Igrali su:Teo Dominić, Karlo Bedić, Roko Plantak, Noah Gregorinčić, Gabrijel Sovar, Sven Križan, Vito Horvat, Abel Taradi, Sebastian Vidović, Marin Plaftak, Lucian Cvrtnjak, Otto Bernat Otovčević, Eduardo Balog, Leonardo BAlog, Alen Balog. Trener:Tomislav Podgorelec.
Nedostajali:Kevin Vurušić.
PIONIRI U15
Na završetku sezone 2020/21 odigrali smo trening utakmicu sa NŠ Međimurec-Sloboda . Obije ekipe po jako toplom vremenu pružile su kvalitetnu i zanimljivu igru u kojoj se igralo čvrsto , borbeno gdje se išlo na svaku loptu. Na samom terenu naša ekipa bila je nešto bolja , igrala je povezanije , tako je stvorila tri velike prilike za postizanje gola ali lopta nikako da završi u golu. U drugom poluvremenu ista slika iz prvog djela, igra se čvrsto , kombinatorno dobro gdje je posjed lopte na našoj strani , stvaramo prilike ali ih ne realiziramo, jednom pogađamo prečku i pred sam kraj susreta pogađamo stativu tako da susret završava sa 0 - 0. Kao kroz prvenstvo tako i na ovoj utakmici naši igrači pružaju dobru igru , stvaraju dobre prilike za gol ali nas neće taj gol , naprosto nemamo pravog realizatora. Na kraju treba pohvaliti obje ekipe na prikazanoj igri po teškom vremenu za igru i šteta da nije postignut po koji gol.
Igrali su: Horvat T. - Toplek S. - Toplek M. - Jančec G. - Martinec L. - Horvat P. - Žinić D. - Jančec N. - Taradi M. - Cirkvenčić F. - Juras N.
             ( Vrbanec K. - Kerovec D. - Ružić J.) - Juras L. povreda  i  Antonović A. praksa
Trener: Makar Stjepan

 

 

MLAĐI PIONIRI U13

NŠO MALA SUBOTICA - NŠ MEĐIMUREC/SLOBODA  3-1

 

Utakmica Mlađih Pionira U13 započela je u 16 sati  te je bila posljednja u sportskom programu.Sama utakmica bila je živa i teška na velikoj vrućini. Sam početak susreta pripao je našoj ekipi, u utakmicu smo ušli agresivno, tehnički i taktički dobro smo se postavili . S takvim pristupom prema igri stvorili smo nekoliko prilika za gol, ali do gola smo čekali do 34 minute kada Žvorc N. sa lijeve strane odigrava do Barič I. koji postiže gol za naše vodstvo. Nastavljamo i dalje igrati kvalitetnije od gosta, i stvarati prilike za gol koji postižemo u 44 minuti. Korner sa lijeve strane izvodi Barič I. a gol glavom postiže Žinič D.za 2 : 0. Zatim smo se malo opustili što gosti koriste našu nesmotrenost i postižu gol za 2 : 1. Ubrzo smo se sabrali i Zadravec J. sa lijeve strane upošljava Piknjač M. Koji postiže gol za konačni rezultat od 3: 1.Nakon utakmice nastavljeno je druženje do kasnih sati.
Trener : Nikola Kolar

 

 

 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.